Quantcast

FOREDRAG

Etter en lang og krevende prosess for å gjenoppbygge livet mitt og finne igjen min egen identitet, fant jeg ut at det ikke bare var meg som følte at jeg satt fast i livet, som manglet selv-tillit, som hadde vanskelig for å være meg.

 

Derfor deler jeg nå tankevekkende og inspirerende historier og refleksjoner om den vanskelige veien tilbake. Jeg snakker om gleden og friheten jeg følte på da jeg forstod at jeg er god nok som jeg er.

 

Jeg lærte at fortiden ikke trenger ikke å definere oss. Det er aldri er for sent å starte på nytt.
Les gjerne mer om mine foredrag på TALERLISTEN sin nettside.

For firmaer og foreninger

Ansatte og ledere i firmaer og medlemmer av foreninger har alle stor nytte av mer selvtillit og et mer positivt selvbilde.

Når vi snakker om og finner løsninger på utenforskap, styrkes felleskapet og arbeidsplassen eller foreningen blir et triveligere sted å være.

Med mer mot og livsglede blir hele livet mer balansert, ikke bare på jobb.

For skoler

Da jeg var i skolen, ble jeg mobbet. Jeg følte meg alene og hadde ingen venner. Det er grunnen til at jeg var så lett bytte for sekten.

Min historie viser de forferdelige resultatene mobbing kan føre til, og jeg legger også vekt på hva hver av oss kan gjøre for at andre kan føle seg akseptert og inkludert.

Jeg snakker også om hvordan elever kan ha mer selvtillit og et mer positivt selv bilde slik at de ikke føler de trenger å gå på kompromiss med den de er for å bli likt av andre.

Fra fanget til fri

Å finne, akseptere og elske seg selv.

I dette foredraget tar Håvard deg med på reisen sin, fra 40 år som medlem av en beryktet sekt til den livsglade mannen han er nå. Han snakker om vanskelige emner som skam og frykt, og gir svar på aktuelle spørsmål som "Hvorfor fortsetter vi i et liv vi ikke trives?" og "Hvorfor er det så vanskelig å bryte seg løs?"

Send forespørsel

Personutvikling eller personutfoldelse

Et nytt perspektiv kan forandre alt.

Har du noen gang prøvd å endre en gammel vane, nå et nytt mål, eller puste liv i barndomsdrømmen din, uten å lykkes. Det er frustrerende. I dette foredraget viser Håvard deg at det er ikke så vanskelig som du tror. Selvhjelp og personutviklings guruer lover at de har nøkkelen til din lykke og suksess.

Men det er ikke alltid sant at vi blir bedre av personutvikling. Vi trenger ikke forandre oss. Vi trenger ikke leve utenfor komfortsonen. Vi må se oss selv og det vi vil fra et nytt perspektiv.

Send forespørsel

Finn og del din stemme.

Med selvtillit og mot.

I dag legges det mer og mer vekt på ‘likes’, å bli likt og akseptert av andre. Det har sine konsekvenser. Bronnie Ware som arbeidet i mange år med mennesker som lå for døden sa at det de fleste ønsket mest var ikke bedre helse, men at de hadde hatt mot til å leve et liv som var tro mot seg selv, ikke det livet andre forventet av dem. I dette inspirerende foredraget forteller Håvard om hvordan han fant selvtillit og mot til å finne og dele sin stemme, og hvordan du kan gjøre det samme.

Send forespørsel