Quantcast

FOREDRAG

Etter en lang og krevende prosess med å gjenoppbygge livet mitt og finne tilbake til min egen identitet, innså jeg at det ikke bare var meg som følte meg fastlåst, som manglet selvtillit, og som hadde vanskeligheter med å være meg selv.

Derfor deler jeg nå tankevekkende og inspirerende historier og refleksjoner om den utfordrende veien tilbake. Jeg snakker om gleden og friheten jeg opplevde da jeg forsto at jeg er god nok akkurat som jeg er.

Derfor deler jeg nå tankevekkende og inspirerende historier og refleksjoner om den utfordrende veien tilbake. Jeg snakker om gleden og friheten jeg opplevde da jeg forsto at jeg er god nok akkurat som jeg er.

Fra fanget til fri

Min vei ut av sektens skygge

Hvorfor fortsetter vi å leve et liv vi ikke trives i?

Hvorfor er det så vanskelig å bryte fri?

Håvard tar deg med på reisen sin, fra 40 år som medlem av en beryktet sekt til den livsglade mannen han er i dag.

Etter å ha brutt med sekten, tok det Håvard mange år før han innså og kunne innrømme omfanget av manipuleringen han hadde vært utsatt for, og før han kunne begynne på veien tilbake til seg selv.

I dette inspirerende og tankevekkende foredraget snakker Håvard åpent om vanskelige emner som skam og frykt, og tar opp aktuelle spørsmål som holder mange av oss tilbake fra å leve livet til det fulle.

Send forespørsel

Finn og del din stemme.

Med selvtillit og mot.

I en verden hvor det legges mer vekt på 'likes', å bli likt og akseptert av andre, kan det være lett å miste seg selv. Vi mister selvtilliten til å være autentiske, og verden rundt oss går glipp av det fantastiske mennesket vi egentlig er.

Det er frustrerende. I dette foredraget viser Håvard deg at det ikke er så vanskelig som du tror. Du trenger ikke å forandre den du er. Det er ikke nødvendig å leve resten av livet utenfor komfortsonen. Du må bare se deg selv og det vi vil fra et nytt perspektiv.

Håvard snakker om hvordan han, etter 40 år i en lukket sekt, fant selvtillit og mot til å finne seg selv og dele sin stemme, og hvordan du kan gjøre det samme.

Send forespørsel

For firmaer og foreninger

Ansatte og ledere i firmaer og medlemmer av foreninger har alle stor nytte av mer selvtillit og et mer positivt selvbilde.

Når vi snakker om og finner løsninger på utenforskap, styrkes felleskapet og arbeidsplassen eller foreningen blir et triveligere sted å være.

Med mer mot og livsglede blir hele livet mer balansert, ikke bare på jobb.

For skoler

Da jeg var i skolen, ble jeg mobbet. Jeg følte meg alene og hadde ingen venner. Det er grunnen til at jeg var så lett bytte for sekten.

Min historie viser de forferdelige resultatene mobbing kan føre til, og jeg legger også vekt på hva hver av oss kan gjøre for at andre kan føle seg akseptert og inkludert.

Jeg snakker også om hvordan elever kan ha mer selvtillit og et mer positivt selv bilde slik at de ikke føler de trenger å gå på kompromiss med den de er for å bli likt av andre.

Les gjerne mer om mine foredrag på TALERLISTEN sin nettside.